Socio-Economic Development and Its Impact on Health Personnel in Regions of Visegrad Group Plus Countries - Majerová, Ingrid
Popísanie vplyvu vybraných socio-ekonomických indikátorov na zdravotnícky personál, rozdelený podľa pohlaví. Výskum uskutočnený v rokoch 2004 až 2013. Použitie panelových dát. Zmeny, zaznamenané v príjmoch domácností a počte vozidiel, ovplyvňovali pracovníkov v nemocniciach.