Čistá podlaha môže byť parameter kvality - Janková, Nikoleta
Pohľad na priemyselné čistenie a upratovanie. Alternatívne riešenia čistenia v podobe robotických zariadení. Poskytovanie efektívnejších služieb vďaka technologickým inováciám (senzory, GPS, vSLAM). Výhody robotického čistiaceho prostriedku.