Ubytovanie pre priemysel prechádza zmenou - Poracký, Marek
Prechod priemyselných podnikov od vlastníctva budov či celých areálov na nájomné vzťahy v priemyselno-logistických parkoch. Očakávanie ďalších zmien v rámci priemyselných nehnuteľností ako: rast hál do výšky, elektromobilita a pod. Konkrétne príklady logistických uzlov. Súčasné trendy v logistike po príchode nových investícií (inteligentné systémy a zdieľané podnikové služby).