Digitálne nástroje začali prepisovať výsledky fabrík - Rifaiová, Daniela
Investovanie európskych firiem do technológií a služieb, ktoré majú priniesť digitálnu transformáciu podnikania. Sumarizácia zlepšení u moderných výrobných závodov, tzv. inteligentných tovární. Usporiadanie výroby s využitím digitálnych nástrojov ako efektívna správa aktív. Tri stupne využitia dát. Továrne s najvyšším využitím princípov Industry 4.0.