Competitiveness of Companies Expressed by the Relationship between the Structure of Funding Sources and the Liquidity of Companies in the Visegrad Group Countries - Šeligová, Markéta
Vplyv štruktúry zdrojov financovania na likviditu spoločností v energetickom sektore v krajinách Vyšehradskej skupiny v rokoch 2006 až 2015. Analýza existencie a charakter vzťahu medzi štruktúrou zdrojov financovania (pomer vlastného imania, návratnosť vlastného kapitálu, návratnosť aktív a fixných aktív k celkovým aktívam) a likvidita spoločností v energetickom sektore v skupine Vyšehradskej štvorky.