Impact of the European Union Membership on Illicit Trade in Selected Goods (Case of Slovakia) - Válek, Juraj, 1981-
Vplyv nariadení a regulácií Európskej únie na obchod s tabakovými výrobkami. Harmonizácia sadzieb spotrebných daní na nadnárodnej úrovni. Jej vplyv na štátne rozpočty krajín a následný vývoj nezákonného obchodu.