E-commerce mení logistické toky - Brezovský, Jozef
Obrat e-shopov na Slovensku stúpol medziročne o necelú štvrtinu a dosiahol 1,13 miliardy eur. Zákazníkov a e-shopov stále pribúda, ale už nestačí ponúkať jedinečné produkty, veľkú úlohu hrá užívateľská prívetivosť e-shopu a všetky služby spojené s doručovaním zásielky. V mnohých prípadoch má kamenná predajňa len funckiu showroomov, kde zákazníci môžu tovar "zažiť". Vyhliadky na rast prepravných služieb sú najjasnejšie v hlavných mestských aglomeráciách. Orientácia na služby v bezprostrednej blízkosti obydlia príjemcu je kľúčovým faktorom úspechu.