Finančné transakcie systému národných účtov ESA 2010 - Staríčková, Zuzana
Všeobecná charakteristika finančných transakcií. Finančné aktíva, finančné pohľadávky a záväzky. Podmienené aktíva a podmienené pasíva. Zaznamenanie záruk v systéme.