Why Employees Share Their Knowledge - Matošková, Jana
Zdieľanie znalostí medzi zamestnancami ako prostriedok zníženia rizika straty jedinečných znalostí, zvýšenia produktivity a kvality a lepšieho riešenia problémov. Stručné vysvetlenie pojmov: vedomosti, zdieľanie vedomostí, znalostný manažment a motivácia a ich vzájomné prepojenie medzi nimi. Opis výskumu zameraného na zistenie druhu motivácie nevyhnutnej pre zdieľanie znalostí. Stanovenie hypotéz, výsledky a odporúčania.