Analysis of State Investments into Human Capital in Slovak Republic - Palaščáková, Daniela
Štátne alebo vládne investovanie do ľudského kapitálu a do univerzít. Analýza investícií do ľudského kapitálu z hľadiska výšky investície a jej ziskovosti, ako aj z hľadiska doby návratnosti štátnych investícií do vzdelávania. Výzva autorov k diskusii o ľudskom kapitáli v jeho širšom zmysle.