Detekčné metódy odhaľovania ekonomickej kriminality vo firmách - Staríčková, Zuzana
Príčiny vzniku ekonomickej kriminality a kriminogénne faktory. Klasické detekčné metódy na odhalenie podvodov v podnikoch. Spôsoby odhaľovania podvodov vo firmách. Reakcia firiem pri odhalení podvodu. Výška škôd spôsobených ekonomickou kriminalitou .