Country-Specific Determinants of Intra-Industry Trade in Pharmaceuticals: The Case of Poland and Its European Union Partners - Łapińska, Justyna
Identifikácia determinantov, ktoré ovplyvňujú intenzitu obchodu v rámci odvetvia v Poľsku s farmaceutickými výrobkami. Porovnanie s krajinami EÚ. Zostavenie modelu obchodu v rámci odvetvia.