Quantitative Easing Effects on Equity Markets – Event Study Evidence From the US - Šafár, Leoš
Sumarizácia potrebných informácií o nekonvenčnej menovej politike a všeobecne o kvantitatívnom uvoľňovaní (QE). Prehľad výskumov iných autorov zameraných na danú tému spolu s popisom procesu QE v USA. Predstavenie metodiky a údajov použitých pre súčasnú empirickú analýzu. Výsledky a diskusia.