Zmení umelá inteligencia logistiku? - Oravec, Jozef
Umelá inteligencia, ktorá radikálne mení fungovanie ľudstva. Príležitosť na obohatenie. Spracovanie veľkého množsva dát. Optimalizácia logistických operácií.