Daňový odborník - pojem, význam a rozlíšenie - Burák, Emil
Obsahové vymedzenie pojmu odborník. Daniar verzus daňovník. Ekonóm kontra právnik. Daňová autirita a hadgingový alibizmus. Ilustračné príklady.