Benefits of KPIs for Industry Sector Evaluation: The Case Study From the Czech Republic - Hedvičáková, Martina
Kritické hodnotenie výkonnosti jednotlivých priemyselných odvetví na základe absolútnych monitorovaných ukazovateľov v porovnaní s ukazovateľmi výkonnosti a kľúčovými ukazovateľmi výkonnosti (KPI). Návrh systému KPI.