<The> Model Assessing the Impact of Price and Provided Services on the Quality of the Trip by Train: MCDM Approach - Sivilevičius, Henrikas
Návrh pôvodného multikriteriálneho matematického modelu na hodnotenie váh šiestich kritérií, určujúcich cenu zájazdu a poskytovaných služieb v medzinárodnom vlaku, ako aj ich vplyvu na komplexný index kvality. Overenie výsledkov pomocou prípadovej štúdie numerickej výpočtovej kalkulacie pre medzinárodný vlak „Vilnius – Moskva“.