Kde se berou jedináčci? Faktory související s jednodětností v ČR - Hašková, Hana
Štúdie zaoberajúce sa problematikou jednodetnosti. Cesty k jednodetnosti - teoretické prístupy. Spoločenské okolnosti prispievajúce k jednodetnosti. Akí ľudia majú jedno dieťa. Štruktúra žien podľa počtu detí a základných sociodemokratických charakteristík. Kto plánuje jedináčika.