Studia Psychologica An International Journal for Research and Theory in Psychology
Empirické štúdie a teoretické spracovania vybraných tém z oblasti psychológie so zameraním na kognitívne a emocionálne procesy v osobnostnom, sociálnom a vývojovom kontexte. Práce o poznávaní a emóciách, ktoré realizujú výskumníci v oblasti kognitívnej, sociálnej, osobnostnej a vývinovej psychológie, psychofyziológie, neuropsychológie/neurológie.