<The> Impact of Stocks and Bonds on Pension Fund Performance - Chovancová, Božena
Akcie a dlhopisy, ako dve najbežnejšie aktíva v portfóliách dôchodkových fondov. Analýza vplyvu akciových a dlhopisových trhov na dôchodkový fond. Prepojenie medzi akciovými a dlhopisovými trhmi a penzijnými fondmi. Vzťah medzi dôchodkovým trhom a reprezentatívnymi indexmi akciového a dlhopisového trhu.