Výzkumné studie a indexy pro hodnocení kvality života seniorů a aktivního stárnutí - Čepelka, Oldřich
Definícia kvality života podľa WHO. Vonkajšia dimenzia kvality života. Indikátorový rámec pre meranie kvality života. Index Numbeo. Vybrané krajiny podľa indexu Numbeo k 21.2.2019. Vnútorná dimenzia kvality života. Aktívne starnutie. Index aktívneho starnutia populácie (AAI). Typológia štúdií kvality života a aktívneho starnutia. Individuálny index aktívnej staroby.