Review of a Scientific Monograph - Mišún, Juraj, 1978-
Recenzia na monografiu autorov Bednár R., Procházková K., Zagoršek B. s názvom Strategies and Business Models of Startups, ktorá vyšla vo vydavateľstve Tribun EU v roku 2018.