Pozri, naskenuj, vyber
Logistika dostala ďalšiu vymoženosť - novú verziu inteligentných okuliarov, ktoré podporujú vychystávanie tovaru pomocou zraku. Výhody produktu. Definícia technológie „vision picking“.