Je čas vrátiť sa k zero waste - Horváthová, Iveta
Ochrana životného prostredia ako čoraz väčší trend pre firmy. Cieľom je vytvárať miminum odpadu. Rôzne možnosti ekologických opatrení: plniace stanice, bezobalové obchody, predaj ľahko recyklovateľného tovaru. Nové formy predaja v budúcnosti.