Selected Elements of the Strategic Management - A Recommendation for Creating Synergy Effect - Holubčík, Martin
V súčasnosti neúčinná ortodoxná správa a riadenie spoločností. Nástup dynamického riadenia s rastúcim dôrazom na vnútropodnikovú interakciu, zameranie sa na vznikajúce synergické javy. Výstup prieskumu o strategickom riadení podnikania na Slovensku v Žilinskom kraji v stredných a veľkých podnikoch. Niekoľko vybraných faktorov, ako sú prístup starších zamestnancov, samostatná zárobková činnosť, motivácia (vrátane finančného hodnotenia), vzájomná spolupráca a ďalšie.