Rastieme zväčšovaním predajní - Kapitánová, Tatiana
Rozhovor s generálnym riaditeľom Coop Jednota Slovensko. Daná spoločnosť má vo svojom portfóliu okolo dvetisíc predajní po celom Slovensku, ktoré postupne rekonštruuje. Jej cieľom je poskytovať kvalitné služby, ale zároveň chce plniť aj sociálne poslanie v malých obciach.