Decision-Making Style of Agribusiness Managers - Remeňová, Katarína, 1982-
Sledovanie závislosti medzi štýlom rozhodovania manažérov v poľnohospodárstve a ich osobnými a pracovnými parametrami. Použitie indikátora MB typu. Rozdelenie a analýza manažérov na kategórie.