Approaching Environmental Sustainability of Agriculture: Environmental Burden, Eco-Efficiency or Eco-Effectiveness - Czyzewski, Bazyli
Porovnanie troch prístupov k meraniu environmentálnej udržateľnosti poľnohospodárstva: index environmentálnej záťaže, udržateľná hodnota ekologicky efektívnej výroby, udržateľná hodnota ekologicky efektívneho hospodárstva.