Czech Consumers’ Attitudes to Food Waste - Macková, Michaela
Skúmanie postojov českých domácností k plytvaniu potravinami. Objasnenie príčin plytvania. Realizácia výskumu prostredníctvom dotazníkového prieskumu. Identifikácia a popis troch kategórií domácností.