Approaches to the Valuation of Money Market Papers - Hrvoľová, Božena
Oceňovanie úrokových cenných papierov peňažného trhu. Oceňovanie diskontných cenných papierov na peňažnom trhu. Prístupy k oceňovaniu štátnych pokladničných poukážok. Porovnanie výnosov štátnych pokladničných poukážok.