Trestnoprávna ochrana spoločnosti pred terorizmom - český a slovenský pohľad - Jalč, Adrián
Aktuálna problematika z hľadiska práva EÚ o boji proti terorizmu. Čo sa považuje za trestný čin. Vysvetlenie pojmov teror a terorizmus. Protiteroristický balíček v ČR a SR (novelizácia zákona). Stručný opis prípadu prvého odsúdeného teroristu v SR.