How Mental Accounting, Loss Aversion and Cognitive Biases Explain Human Behaviour - Fehérová, Martina, 1992-
Príspevky Richarda H. Thalera k ekonómii správania. Behaviorálna ekonomika a hypotéza životného cyklu správania. Skreslenie rozhodovania. Vedecký vplyv Richarda H. Thalera. Implementácia myšlienok Richarda H.Talera do verejnej politiky.