Podstata teoretického riešenia problémov ekonomiky Slovenska do roku 1968 - Husár, Jaroslav
Teoretické problémy podstaty fungovania ekonomiky ČSSR. Spôsoby merania ekonomického vyrovnávania Slovenska.