<The> Relationship between Strategy and Competitiveness in Breweries – A Pilot Study - Musilová, Iveta
Súčasné konkurenčné prostredie, vyznačujúce sa zvyšujúcou sa neistotou a diskontinuitou ovplyvňujúce pivovarnícky priemysel. Konkurencieschopnosť založená na udržateľnej konkurenčnej výhode. Výber a implementácia vhodnej stratégie ako dôležitý krok k udržateľnému úspechu. Preskúmanie metodológie troch základných tém dizertačnej práce: sociálno-kultúrne prostredie, stratégia a konkurencieschopnosť. Hlavnou výskumnou vzorkou malý a stredný pivovar pôsobiaci v českom pivovarníctve.