Using Industry 4.0 Concept – Digital Twin – to Improve the Efficiency of Leather Cutting in Automotive Industry - Horváthová, Miroslava
Návrh alternatív na zlepšenie efektívnosti výberu a spracovania materiálov v automobilových spoločnostiach. Návrhy na zníženie nákladov a zvýšenie udržateľnosti v spracovaní kože. Implementácia postupov a riešení Priemyslu 4.0.