Case Study: Current Functionating of Human Resources in Philip Morris and Working with Talents - Jelínková, Lucie
Analýza súčasného fungovania ľudských zdrojov a práce s talentmi na príklade veľkej svetovej spoločnosti. Na základe analýzy všetkých dostupných verejných informácií o spoločnosti, pozorovaním a skúsenosťami, vytvorený popis súčasného fungovania ľudských zdrojov vo Philip Morris a práce s talentom. Analýza výberu zamestnancov, pracovnoprávne vzťahy, odborná príprava zamestnancov, odmeňovanie, motivácia, stimulácia zamestnancov a ďalšie. Vytvorenie súhrnu súčasného fungovania ľudských zdrojov a odporúčania na jeho zlepšenie.