Early Defect Detection Using Clustering Algorithms - Bártová, Blanka
Kvalita výrobkov ako zásadná vec pre výrobné spoločnosti. Sledovanie a odhalenie potenciálnej príčiny alebo oblasti výrobného procesu, kde sa vyskytne väčšina vád produktu. Defekty zistené vo výrobných spoločnostiach, konkrétne v spoločnostiach v kovopriemysle. Návrh prístupu založený na získavaní znalostí, založený na dolovaní dát pomocou postupnosti dvoch rôznych typov klastrových metód na zisťovanie hlavných skupín výrobkov s podobnou príčinou.