Podanie daňového priznania fyzických osôb z príjmov zo zahraničia - Brnová, Miroslava
Predĺženie lehoty na podanie daňového priznania a povinnosť podania daňového priznania. Komu vzniká povinnosť podávania daňového priznania. Najčastejšie riešené situácie príjmov dosahovaných v zahraničí v príkladoch.