Základné podmienky poskytovania stravného pri tuzemskej pracovnej ceste - Minková, Ľuboslava
Legislatíva upravujúca podmienky poskytovania stravného pri tuzemskej pracovnej ceste. Základné zásady poskytovania stravného. Výhodnejšie podmienky poskytovania stravného pre osobitnú skupinu zamestnancov. Bezplatne zabezpečené stravovanie. Poskytovanie stravného za čas trvania zahraničnej pracovnej cesty na území SR. Najčastejšie chyby pri poskytovaní stravného pri tuzemskej pracovnej ceste. Praktické príklady.