Human Resources in Hospitality Management - Pružinský, Michal, 1952-
Význam výnimočného manažmentu pohostinstva. Náborové agentúry pre pohostinstvá. 10 najlepších kariér v cestovnom ruchu, pohostinstve a oblasti ľudských zdrojov.