Multikriteriálna rozhodovacia analýza na základe metód založených na prahoch citlivosti - Szaryszová, Petra, 1984-
Výber optimálneho riešenia pre fiktívny podnik, ktorý sa špecializuje na výrobu ekologického paliva pre slovenské domácnosti, priemyselné podniky a kogeneračné jednotky uplatnením multikriteriálnej rozhodovacej analýzy (MCDA) na základe metód založených na prahoch citlivosti. Identifikovaným rozhodovacím problémom vybraného podniku je nepostačujúca výrobná kapacita pre zvýšené odberné objemy odberateľov.