Adaptačný program zamestnancov - Olexová, Cecília, 1976-
Adaptačný program ako súhrn formalizovaných opatrení, ktoré majú podporiť odbornú a sociálnu integráciu nových zamestnancov v organizácii. Informácie poskytované v procese adaptácie. Vzor štruktúry komplexného informačného balíčka. Príklady adaptačných programov - pokladník a začínajúci pedagogický pracovník.