Ispoľzovanije dostupnych informacionnych instrumentov dlja rešenija posledovateľnych problem - Pekár, Juraj, 1972-
Sekvenčné modely sa často používajú na riešenie logistických problémov vo výrobe. Prezentácia prístupu na riešenie sekvenčných problémov s použitím MS Excel. Predpoklad naplnenia cieľa je vykonanie operácie na jednom servisnom zariadení a vykonávanie ďalších operácií bude týmto podmienené.