Car Scrap Yards Network in Slovakia - Pekár, Juraj, 1972-
Navrhnutie siete šrotovísk na Slovensku, aby boli prístupné v každej lokalite. Analýza dvoch možností: vybudovanie novej siete alebo doplnenie už existujúcej siete. Identifikácia miest, kde je potrebné budovať sieť pracovísk.