Úspešný manažér zajtrajška - Pupišová, Iveta
Náročná úloha manažéra v čase, keď ľudia strácajú záujem o prácu v hotelierstve. Zmena ako výzva a príležitosť. Sebapoznanie ako základ pre odštartovanie pozitívnej zmeny. Riaditeľ má ísť príkladom. Spolupráca mladej a staršej generácie. Ako má riaditeľ viesť manažérov. Budovanie tímu.