Ekonómia piva - Mandžák, Peter
Pivo ako statok v ekonomickom vedeckom výskume. Najčastejšie sa skúma z mikroekonomického hľadiska, či už ako spotrebný statok, alebo ako samostatný trh. Rozmiestnenie štyroch najväčších producentov piv. Pivovarnícky priemysel na Slovensku.