Peníze a inflace: ztracená kointegrace - Michl, Aleš
Vzťah medzi peniazmi a infláciou. Skúmanie či existuje kointegrácia medzi peňažnou zásobou a cenovou hladinou v Spojených štátoch. Vnímanie inflácie. Kvantitatívna teória peňazí. Dáta z rokov 1959-2018.