Dynamika dlhu v krajinách V4 - Kálovec, Marek
Prehľad aktuálnej makroekonomickej situácie a prognóz v oblasti kľúčových makroekonomických ukazovateľov. Hodnotenie fiškálnej pozície krajín V4 za posledných 10 rokov a udržateľnosť dlhového zaťaženia týchto krajín na základe modelu dynamiky dlhu, vychádzajúc zo súčasných parametrov vo fiškálnej a makroekonomickej oblasti.