Elektřina promění autořetězce - Novotný, Radek
Automobilky nechcú platiť vysoké pokuty za nadmerné emisie, preto zavádzajú výrobu elektromobilov. Postupne sa výrazne zmenia desiatky rokov rozvíjané dodávateľské reťazce. Na autá bude stačiť menej dielov, zo systému vypadnú niektorí hráči. Nastúpi väčšia automatizácia, zmenia sa interné aj externé logistické toky.