<The> Lipstick effect and Outdoor Cultural Consumption in Slovakia - Tajtáková, Mária
Posun vonkajšej kultúrnej spotreby na Slovensku a analýza prítomnosti tzv. "lipstick efektu", spojeného s hedonistickou spotrebou v čase hospodárskeho poklesu. Koncepčný rámec kultúrnej spotreby. Špecifiká správania spotrebiteľov v krízových obdobiach - "lipstick efekt". Vonkajšia kultúrna spotreba na Slovensku pred hospodárskou krízou a počas nej.